Якість

ТДВ “Івано-Франківський хлібокомбінат” ретельно відноситься до якості своїх виробів. Наявність власної контрольно-виробничої лабораторії дозволяє гарантувати безпечність продукції та контролювати весь виробничий процес. Для забезпечення стабільно високої якості продукції підприємство використовує тільки натуральну сировину.тістомісильна При виготовленні хлібобулочної продукції дотримуються традиційних технологій хлібопекарства без застосування покращувачів та добавок.

Від надходження сировини для виробництва продукції на підприємство і до поставки готових виробів у торгові точки діє ретельний лабораторний контроль. Лабораторією заводу здійснюється технохімічний контроль якості основної і додаткової сировини, напівфабрикатів, готової продукції, а також контроль за дотриманням встановлених параметрів технологічного процесу. Крім того, для гарантування безпеки продукції встановлено порядок і періодичність її контролю за мікробіологічними показниками, вмістом солей важких металів, мікотоксинів та радіонуклідів у лабораторіях ДП «Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» та державної установи «Івано-Франківський лабораторний центр».

З питань якості продукції ТМ “Цархліб” просимо звертатись за тел.:

(0342) 78-44-41

(контрольно-виробнича лабораторія)

Дізнавайтеся про новини від “Івано-Франківського хлібокомбінату” першими!!!

ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат»
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Петлюри, 17

e-mail: kalachif@hlebinvest.com.ua

Приймальня -------------------- (0342) 78-44-10
Відділ збуту  -------------------- (0342) 78-44-67
Контрольно-виробнича
лабораторія  -------------------- (0342) 78-44-41